Wie is Ruud Wils

Mijn naam is Ruud Wils, ik ben 37 jaar. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut met inmiddels een behoorlijk dosis werkervaring, waaronder ruim elf jaar in het prachtige dorpje Rheden.

Na mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht ben ik mij gaan specialiseren als master in de manuele therapie aan de S.O.M.T in Amersfoort. Manueeltherapie houdt in het onderzoeken van alle gewrichten van het lichaam van de tenen tot aan de nek, om te kijken of er een verstoring is van de beweeglijkheid. Vervolgens zal ik deze met een korte, snelle beweging de beweeglijkheid van de gewrichten doen toenemen, waardoor de pijn direct afneemt en u gelijk meer beweegruimte krijgt. De laatste studie die ik heb gevolgd is de opleiding dry needling. Dat is het ontspannen van de spieren middels het aanprikken van in spieren gelegen 'triggerpoints' met een dun acupunctuurnaaldje. Deze ontspannen zich onmiddellijk en de pijn verdwijnt. Ik heb inmiddels vele duizenden mensen behandeld waaronder professionele topsporters en bekende Nederlanders. Bent u de volgende?

Ik zou mijzelf willen omschrijven als: een open, vrolijke man met een goed luisterend oor. Ik ben serieus als het moet en ontspannen als het kan. Ik ben een vakidioot die zich constant bijschoolt met als doel de patiënten volgens de laatste inzichten te behandelen. Ik kan u duidelijk uitleggen wat u heeft in normale begrijpelijke taal. Ik ben zeer blij en trots dat ik weer terug ben in het fantastische dorp Rheden!

Ruud in de praktijk

Contactgegevens

Dorpsstraat 49a
6991HE Rheden
0620038597
E-mail mij

Bedrijfsgegevens

Kvk: 63942429
IBAN: NL38RABO0305682261
Praktijk AGB: 04059776
Persoonlijke AGB: 04107530
Ruud Wils
Ruud Wils
Arnhemseweg 49
Rheden , Gelderland , 6991DK Nederland
+31620038597